Топлинният счетоводител на Топлофикация София предлага уреди под наем за своите клиенти

15 Септември 2023

От месец септември тази година клиентите на топлинния счетоводител на Дружеството могат да сменят своите измервателни уреди, с такива които имат възможност за дистанционен отчет избирайки услугата „уреди за дялово разпределение под наем“. Предимства на това предложение са: монтаж във възможно най-кратки срокове, подмяна на уредите без инвестиция от страна на клиента и без ангажимент за сервиз или гаранционна поддръжка, както и спазване изискванията на европейското и българското законодателство до края на 2026 г. всички уреди за дялово измерване да бъдат с възможност за дистанционен отчет.

Всички наши клиенти ползват услугите ни в затворен цикъл от предоставяне на топлинната енергия до нейното отчитане и фактуриране, което прави обслужването по-бързо и лесно, а удовлетвореността по-висока. Освен това те ще имат достъп до изграждащата се система за мониторинг на данни от абонатните станции, а на следващ етап и до данни в реално време от тяхното индивидуално потребление. Услуга, която Топлофикация София разработва приоритетно за клиентите си, ползващи дялово разпределение на Дружеството. 

С монтираните уреди за дистанционен отчет, имате възможност веднага да преминете на  ежемесечно отчитане, с което да контролирате по-добре своето потребление и  да управлявате бюджета, както и отпада необходимостта от годишна изравнителна сметка.

Обръщаме ви внимание, че преди началото на отоплителния сезон е добре да проверите изправността на уредите ви, техните светлинни сигнали и цялост на пломбите, там където има такива. При нарушен работен режим е необходимо да информирате своя топлинен счетоводител.

Смяната на уреди за клиенти на дялово разпределение  на Топлофикация София става само след изрично заявяване от тяхна страна на телефон 0 700 11 111 или чрез заявление по образец, което може да свалите от тук и следва да изпратите на имейл dr@toplo.bg 

За информация относно условията и начина за наемане на уреди под наем може да се свържете с нас на посочения телефон и имейл. Топлофикация София работи усилено да облекчи бюджета на своите клиентите за уреди за дялово измерване и месечните разходи за тяхното отчитане. За различните възможности може да следите на информационните ни канали или да изпратите конкретно запитване към нас!